Tratamentul porilor dilatati cu Harmony XL Pro

Imbatranirea are un efect negativ in mai multe moduri asupra pielii, inclusiv linii de expresie, pierderea volumului, pierderea structurii osoase, gravitatie si cel mai mare – deteriorarea solara. In ultimul deceniu, utilizarea luminii, cum ar fi laserele si sursele de lumina intensa cu impulsuri (IPL) pentru a trata conditiile cosmetice si medicale ale pielii a crescut si s-a dezvoltat considerabil. La clinica Yiara sunt folosite astfel de tratamente revolutionare. Poti face un tratament pori dilatati si multe altele cu ajutorul aparatului Harmony XL Pro. Utilizarea acestui laser este adoptata pe scara larga pentru a trata o serie de probleme cosmetice, inclusiv pentru pori dilatati, decolorarea tatuajelor, diverse leziuni ale pielii, cicatrizarea acneei, reducerea vizibilitatii vaselor de sange si a pigmentarilor pielii, intinerirea pielii etc.. Echipa este pregatita in folosirea aparatului Harmony XL Pro.

Cum functioneaza?

Tratamentele Harmony XL Pro sunt realizate folosind diverse capete care ofera un spectru larg de lumina pe suprafata pielii. Lungimile de unda ale luminii patrund adanc in tesutul pielii pentru a stimula celulele pielii si declanseaza raspunsul corpului pentru a elimina tesuturile ranite si celulele moarte ale pielii.

Tratamentele pori dilatati laser Harmony XL Pro sunt administrate de obicei intr-o serie de 4-6 tratamente efectuate la intervale de minimum 4 saptamani. Efectuarea tratamentului in aceasta perioada ofera o imbunatatire treptata a pielii, insa vizibila.

Care sunt avantajele intineririi pielii cu Harmony?

Pe langa imbunatatirea culorii inegale a pielii, reducerea pagubelor produse de soare, roseata faciala (rozacee) si pigmentare, energia termica stimuleaza productia de colagen nou sub suprafata pielii, intarind si intinerind pielea. Dupa o serie de tratamente la intervale distantate la 4 saptamani intre ele, pielea va parea mai luminoasa, mai stralucitoare si mai neteda. Imbunatatiri pot fi observate dupa cateva zile de la primul tratament si se pot observa rezultate la fiecare tratament ulterior. Rezultatele continua sa se imbunatateasca mult dupa tratament, deoarece iti stimuleaza propriul colagen natural pentru a reconstrui si intari pielea.

Exista reactii adverse?

Lumina intensa poate provoca umflarea si roseata usoara in zona de tratament, in special in zonele in care pielea este foarte subtire sau mai ales fragila. Cu toate acestea, orice roseata sau durere dispare, de obicei, in cateva ore dupa procedura. In rarele cazuri in care apar reactii adverse, amanati tratamente ulterioare pana dupa vindecarea completa. 

La clinica Yiara puteti gasi tratamentele Harmony XL Pro care sunt realizate doar de specialistii clinicii si nu inainte de o consultatie dermatologica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.