Trupa metal din Romania care merita ascultata

Vreau sa va prezint in acest articol o trupa de metal din Romania care mi-a ramas in cap inca de la inceputul lunii iunie. Atunci, am fost la Metalhead Meeting, un super festival cu muzica rock, un festival care mi-a placut mult, mai ales pentru ca au cantat trupe care merita toata atentia noastra. O trupa mi-a ramas in minte si o tot ascult de atunci, este vorba de Diamonds Are Forever, o trupa care imi place foarte mult si cred ca merita toata atentia noastra.

La Metalhead Meeting i-am ascultat pentru prima oara si am ramas uimit inca din primele minute. Nu auzisem de aceasta trupa pana atunci si nu credeam ca exista in Romania o trupa care poate asa atraga atat de mult publicul. Pot sa spun ca toti vei veniti la concert au fost binedispusi atunci cand trupa a urcat pe scena si a inceput sa cante.

Trupa sustine un concert in Bucuresti pe 15 septembrie la Club Fabrica, vor canta in deschiderea celor de la Unearth, o trupa cunoscuta de metalcore din SUA.

Trupa Diamonds Are Forever a luat fiinta in Cluj si usor usor vad ca ca se fac cunoscuti in tara la noi. Mie mi-au placut, poate o sa va placa si voua, eu incerc sa-i promovez cum pot, chiar merita si sper sa ajunga cat mai sus. Abia astept sa ii mai vad live, sper sa am ocazia asta cat mai curand.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Trupa metal din Romania care merita ascultata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *