Tu cum faci curat?

Nu mai e la moda sa cumperi un mot, o matura sau un simplu aspirator si sa incepi sa faci curat in casa, daca dispui de un venit mai maricel poti sa iti cumperi un robot care face asta pentru tine, iar tu nu trebuie sa faci prea multe. Un robot de aspirare arata cam asa:

robot de aspirare

 

 

[buton]

El se misca prin camera si aspira tot timpul, astfel vei avea casa curata, dar pretul unui astfel de robot este cam maricel, nu toti isi permit. Prima oara am vazut un astfel de robot in serialul Breaking Bad, un tip avea unul in casa, chiar daca la el nu facea fata, pentru ca era o petrecere continua in casa lui, sunt sigur ca sunt destul de eficiente. Conceptul este interesant si cred ca va avea succes, cei care au o casa mare cu etaj de exemplu si jos au un living, ar fi o idee buna sa isi cumpere un astfel de “aparat”, va face treaba pentru ei, este nevoie doar sa-l porneasca.

Cu siguranta asta va fi viitorul curateniei, cu timpul preturile vor scadea si isi vor permite mai multi, dar pana atunci inca vom folosi un aspirator simplu pentru a face curat in camera.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *