Un nou joc care da dependenta

Sigur ati auzit cu totii de Flappy Bird, jocul foarte cunoscut care are o gramada de fani, unul dintre cele mai jucate jocuri din ultimele luni. S-a cam dus vremea lui, dar acum a aparut alt joc, foarte interesant, care sigur va fi destul de popular in curand. Are un nume simplu, 2048. Trebuie sa reusesti sa faci un patrat de 2048. Din prima incercare am reusit sa ajung la 1800, scor total. Pare destul de greu sa faci un patrat de 2048, dar sper sa reusesc, pentru ca voi incerca.

2048

E ceva cu numere, trebuie sa muti niste patratele astfel incat sa se adune, astfel vei putea face un scor cat mai mare. Daca nu ai un smartphone cu iOS, Windows Phone sau Android, il poti juca aici si de pe calculator si chiar va recomand sa-l incercati.

Mi se pare un joculet interesant, chiar daca sunt sigur ca ma va face sa pierd ceva timp, pana cand sa ajung la 2048, voi mai incerca, imi place sa stiu ca am terminat un joc, chiar daca este unul micut. Nu prea stiu cum sa va explic ce trebuie sa faceti, dar sunt sigur ca veti descoperi imediat.

George Buhnici a vorbit despre jocul acesta, in emisunea I Like IT:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.