Un nou sistem de operare de la Samsung

Am citit o stire unde se vorbea despre un nou sistem de operare pe care vrea sa-l faca Samsung. Cica ar dori sa renunte la Android, sistemul de operare bine cunoscut de toti, care momente se afla in top, o multime de gadgeturi folosindu-l deja. Samsung foloseste in prezent acest sistem de operare cam pe toate telefoanele si tabletele lor. Daca cei de la Samsung vor veni cu un sistem de operare al lor, cel mai probabil vor ajunge sa vanda mult mai multe produse decat in prezent.

Probabil alta companie nu ar reusi sa scoata pe piata un sistem de operare noi care sa poata concura cu Android si iOS, dar popularitatea celor de la Samsung este un avantaj, mai ales ca este in top pe domeniu telefonelor mobile.

Din cate am auzit, ar fi vorba de sistemul de operare Tizen, pe care cei de la Samsung il folosesc deja pe ceasurile care le-au lansat de curand. Probabil vom vedea foarte rapid noul sistem de operare si pe telefoane sau tablete, dar mai trebuie sa asteptam putin. Eu chiar sunt curios cum va arata noul sistem de operare si daca va avea sanse in fata celor 2 sisteme de operare deja cunoscute. Stim cu totii ca cei de la Microsoft nu au reusit sa faca mare lucru cu Windows Phone, telefoanele care il folosesc nefiind atat de vandute ca celelalte.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *