Unde doarme bebe?

Fiecare bebelus are nevoie de propriul sau loc unde sa doarma. Asa ca, daca este posibil, parintii trebuie sa se intereseze din timp de paturi si tarcuri copii, care sa le fie folositoare celor mici inca din prima zi de nastere si pana cand acestia vor implini 2 ani. Astfel de paturi, care au si tarc inclus, sunt disponibile la jucariafavorita.ro si preturile variaza de la 249 RON si pana la 1.799 RON. Dupa cum vezi, preturile sunt pentru toate buzunarele si pentru orice gust. Sa nu iti inchipui ca un patut la pret mic nu este bun. Acesta este extraordinar si satisface foarte multe necesitati ale micutului. Cele care sunt mai scumpe sunt confectionate din lemn si au un aspect clasic.

Dupa cum spuneam, cel mai bine pentru micutul tau este sa ii alegi un patut care are inclus si un tarc. Astfel de paturi vin, de obicei, insotite de o saltea care este special conceputa pentru copii, astfel incat sa fie fixata pe diverse inaltimi.

Cand este foarte mic, inaltimea este fixata cat mai sus pentru ca tu sa poti sa il ridici cu usurinta. Acest aspect este foarte important, in special pentru mamicile care au nascut prin cezariana si care, o perioada de timp, in functie de sfatul medicului, nu au voie sa faca efort mai ales cand ridica ceva.

Unele patuturi de la jucariafavorita.ro au si functie de leagan. Este extrem de utila atunci cand doresti sa il linistesti pe bebe, leganandu-l pana adoarme. Modul in care este realizata aceasta frunctie este sigura si nu exista niciun risc de rasturnare sau de a prinde o viteza prea mare.

Desi patuturile din lemn sunt extrem de elegante si aspectuase, atunci cand le folosesti este indicat sa cumperi niste huse speciale, moi, care se leaga pe laterale, astfel incat sa nu existe riscul ca cel mic sa se loveasca.

Patuturile din material textil, in schimb, nu prezinta niciun risc de lovire datorita texturii. Desi materialul este fixat pe un cadru metalic, aceste parti sunt confectionate dintr-un textil moale si placut la atingere.

Ambele tipuri de patuturi sunt foarte spatioase si sunt ideale pentru copilas atunci cand mai creste. Tarcul ii va folosi nu numai pentru somnic, ci si ca loc de joaca. Este cea mai sigura metoda de a-l lasa pe copil in siguranta, fara sa fie nevoie sa stai incontinuu cu ochii pe el. Unele patuturi din material textil au inclusa si o masuta de infasat. Astfel, vei avea intr-un singur produs un pat, un tarc si acest accesoriu extrem de util mamicilor pentru a-l schimba pe bebe. Pentru un aspect deosebit, anumite modele de patuturi mai au o capotina si o plasa de tantari.

. Unele patuturi din material textil au inclusa si o masuta de infasat. Astfel, vei avea intr-un singur produs un pat, un tarc si acest accesoriu extrem de util mamicilor pentru a-l schimba pe bebe. Pentru un aspect deosebit, anumite modele de patuturi mai au o capotina si o plasa de tantari.

Pe jucariafavorita.ro patuturile sunt intr-o gama diversificata de modele si culori. Aici, cu siguranta, vei gasi ceea ce iti place si ceea ce va fi util pentru bebe. In plus, magazinul este ideal pentru parintii care nu se pot deplasa, deoarce comenzile se fac direct pe site si in cateva zile patutul dorit va fi la usa ta. Alege siguranta, alege patuturile si tarcurile pentr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.