Unde iti repari telefoanele?

Acum e la moda sa avem cu totii cate un smartphone, un telefon inteligent si scump, asa ca cei mai multi dintre noi alegem sa facem economii pentru a-si cumpara un telefon. Eu am un telefon simplu, un Allview Simply S5, chiar nu prea ma intereseaza sa am neaparat un smartphone, chiar daca mi-ar fi de folos. Cei drept, un telefon bun care sa iti satisfaca toate nevoile costa destul de mult, iar daca ai mai multe cerinte si vrei ceva performant, probabil nu iti poti permite.

Cele mai dificile momente sunt atunci cand ti se strica telefonul, daca ai unul scump va trebui sa platesti o gramada de bani pentru a-l repara. Chiar am un prieten care cauta sa isi scumpe displayul la un telefon de la Samsung, un telefon de ultima generatie si trebui sa plateasca peste 500 de lei doar pentru asta. Daca stai putin sa te gandesti, pretul pentru o mica reparatie ajunge chiar is la jumatatea pretului de la telefon, cea ce nu este convenabil deloc.

Cu toate astea, nu ai ce sa faci, decat sa apelezi la un service gsm autorizat care sa iti ofere un pret bun si garatie ca reparatia va fi facuta de cineva care se pricepe si telefonul va functiona asa cum trebuie o perioada cat mai lunga de timp. Partea proasta la telefonele noi si performante este ca nu sunt foarte rezistente, adica sunt fragile si la un mic soc se pot defecta destul de grav, motiv pentru care trebuie sa avem grija de ele. Daca esti din Suceava ai la dispozitie echipa de la glassgsm.ro, o echipa de profesionisti care va ofera un service GSM dotat cu tot ce este nevoie si cu specialisti care stiu cum sa va repare telefoanele.

O husa iti poate proteja telefonul, unele fiind destul de bune, rezistand chiar si la socuri mai mari, lovituri sau chiar la apa. Daca ai un telefon pe care ai dat o suma mare de bani, cel mai bine ar fi sa mai faci o mica investitie si sa stii ca il ai in siguranta, nu se stie ca il poti scapa, sa pui ceva pe el etc. Consider ca este importanta siguranta telefoanelor sau a altor dispozitive mobile, fiindca sunt fragile si nu merita sa riscati pentru cativa lei in plus, mai bine va asigurati ca nu veti avea probleme.

O folie de protectie este si ea recomandata, pentru ca ecranul se zgarie usor, iar dupa asta nu vei mai avea parte de aceeasi experienta de utilizare si va deveni enervant cand vei vedea zgarieturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.