Unde pleci vara asta?

Cei drept, pentru mine abia acum simt ca a venit vara cu adevarat, pentru ca nu mai am nici o grija si pana acum nu a fost o vreme chiar buna, ploile fiind destul de dese. Luna august, din cate am auzit, va fi o luna foarte calduroasa, vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decat in lunile iunie si iulie. Acum este luna perfecta pentru o mica vacanta, la mare sau la munte, este luna in care toti cei care vor sa se distreze si sa se relaxeze cateva zile ar trebuie sa o faca.

Pana acum nu prea mi-a fost gandul la vacanta, dar acum ma gandesc putin la idea asta. Din pacate nu stiu daca imi voi permite cateva zile de vacanta pe la munte sau pe la mare, preturile fiind destul de mari, dar si serviciile oferite sunt de calitate.

Pe o asemenea caldura cel mai bine ar fi sa pleci putin la munte, macar 2-3 zile, sa stai putin la racoarea copacilor si sa te relaxezi. Caldura aceasta devine insuportabila, nu poti sta prea mult la soare pentru ca este prea puternic. Pe timpul verii este bine sa pleci putin la munte pentru a te racori, iar atunci cand nu va mai fi chiar asa de cald, poti sa dai o fuga si pe la mare, fiindca nu rezisti sa stai la temperaturi de 35 grade Celsius.

Eu imi doresc sa ma duc la mare in Grecia sau in Turcia, as vrea foarte mult sa imi fac o mica vacanta intr-o astfel de tara, sa am parte de plaje mult mai frumoase ca la noi, servicii hoteliere de exceptie si tot ce imi doresc. O saptamana in strainatate te poate relaxa exact asa cum ti-ai dori, fiind principalul motiv pentru care toti plecam in vacante.

Austria este o tara in care as vrea sa plec la munte, chiar mi-ar place sa stau cateva zile prin statiunile montane ale acestei tari. Auzim tot timpul lucruri bune despre Austria, stim cu totii ca este o tara curata si cu niste peisaje motane de exceptie.

Eu chiar ma uitam pe internet, de curiozitate, cam cat te-ar costa o vacanta in alta tara. Am cautat pe net “Preturi Vacante Genius Travel” si am dat peste siteul agentie de turism Genius Travel, despre care mai auzisem cate ceva. Cat despre preturi, nu sunt tocmai mari, depinde de ce servicii ai nevoie, dar poti gasi preturi foarte mici, astfel incat sa iti poti permite si tu o vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.