Unde pleci vara asta?

Vine vara imediat si cu siguranta vei dori sa pleci intr-o excursie, ca doar nu ai sa stai acasa toata vara cand afara sunt peste 25-30 de grade Celsius sau chiar mai mult. Pentru mine nu va fi o vara prea lunga, pentru ca pe la inceputul lunii iulie termin cu bacul, iar daca ma hotarasc sa ma duc la facultate va mai dura ceva timp pana cand voi fi liber. Cu toate asta nu am in plan sa pierd vara, vreau sa ma distrez putin, sa ma duc pe la mare, la 1-2 concerte, astfel incat sa simt ca nu a trecut vara degeaba.

Nu prea imi planuiesc vacanta cu mult timp in urma, adica ma gandesc asa in mare cam unde as vrea sa merg, dar nu imi fac planurile cu 1-2 luni inainte. Daca voi face asta, va planuiti vacantale cu ceva timp in urma, ar trebui sa apelati la o agentie de turism, cum ar fi Murat Turism, astfel veti obtine preturi mai bine daca faceti rezervarile la timpul potrivit. Asa fac multi oameni care vor sa reduca costurile unei vacanta, iti fac rezervare la hotel cu mai multe luni inainte de plecare si platesc mai putin, astfel le convine sa plece in fiecare an intr-o vacanta, chiar si in strainatate.

Eu m-am uitat la cateva oferte in Grecia, mai mult de curiozitate, si am vazut ca sunt preturi foarte bune in perioada asta, daca vrei sa pleci la vara la mare in Grecia. Am vazut preturi foarte mici, iti poti face o vacanta frumoasa pe nisipurile Greciei, daca stii sa cumperi biletele la avion si sa faci rezervare la hotel din timp.

Eu pana acum nu am plecat niciodata in afara tarii, dar daca as avea ocazia as pleca, m-as duce intr-o excursie de 1-2 saptamani, mai ales pentru ca nu sunt pretentios nu voi avea nevoie de prea multi bani, ma multumesc si cu mai putin, astfel inca voi putea sa imi fac o vacanta in care sa am doar strictul necesar si sa ma distrez. M-as duce la mare in Grecia sau in Spania, sunt tari cu un litoral frumos si temperaturi perfecte pentru plaja si pentru mare, iar cum mie imi place apa si caldura, ar fi locul potrivit.

Daca ar fi sa plec in strainatate vreodata, sigur imi voi cumpara totul cu mai mult timp in urma, chiar daca nu imi place asta pentru ca poate aparea ceva neprevazut, totusi se pot obtine preturi mult mai mici, astfel incat sa nu simti ca scade bugetul tau chiar atat de mult.

2 thoughts on “Unde pleci vara asta?

  1. Salut stefan, eu o sa plec prin primvara, cred ca din paste prin diferite parti, poate brasov, cluj sau cine stie, iasi.
    Imi poti recomanda o cazare ieftine gen 50-60 de lei pe noapte?
    Vrun site sau ceva de genu’ ?
    Pe net vad doar oferte de 100 de lei…
    Mersi anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.