Unde te cazezi cand pleci in excursie?

Voi unde va cazati cand plecati intr-o excursie? Preferati locurile mai rustice sau cele mai moderne? Pentru mine conteaza mult in ce fel de excursie ma duc, ce am in plan pentru vacanta respectiva. Oricum, as prefera ceva mai rustic pentru 1 saptamana de vacanta, pentru ca ai parte tot timpul de tehnologie, calculator, telefon, etc. Este bine sa te mai detasezi de aceste lucruri, atunci cand poti. Stiu ca e greu, de multe ori simti nevoie sa mai intri pe un Facebook, sa te mai uiti pe Youtube, dar depinde de fiecare. Eu cand ma duc intr-o excursie nu ma mai gandesc la asta, daca am ceva treaba termin totul inainte de excursie, astfel incat sa nu ma stresez cu faptul ca atunci cand ajung acasa trebuie sa fac un anumit lucru. Imi place sa fiu relaxat, sa nu ma gandesc la lucrurile pe care le fac zilnic acasa, pentru ca nu imi place monotonia. Daca m-as duce la munte as alege o cabana mai simpla, ceva rustic si frumos. Oricum nu prea stai in casa cand te duci la munte, pentru ca nu te duci acolo sa te uiti la TV sau sa dormi. Cred ca majoritatea dintre voi dormiti putine ore pe noapte atunci cand sunteti in vacanta, incercati sa va distrati astfel incat sa simtiti ca a meritat plecarea.

Mie mi-ar place mult sa ma duc si cu cortul, la mare sau la munte e frumos sa mergi si sa dormi in cort. Defapt, nu prea dormi, mai mult asa de forma, sa stii ca ai unde sa te odihnesti in caz ca nu mai poti. La mare e putin cam incomod cu cortul, pentru ca e foarte cald si nu prea poti sta, dar depinde de perioada. La munte e frumos, sa faci un foc de tabara si sa stai pana mai tarziu, la caldura focului. Cand eram mai mic ma mai duceam cu cortul pe la munte, cu familia, dar de cativa ani nu am mai fost.

Multi poate ar prefera un hotel, unde sa aiba room service si toate conditiile, sa se simta ca acasa. Dar cand te duci in vacanta nu prea vrei sa te simti ca acasa, ai destul timp sa fii acasa, te plictisesti. Cei de la hotel incearca sa cumpere cele mai bune lenjerii hotel, astfel incat sa te simti cat mai bine, sa fii relaxat atunci cand dormi, nimeni nu isi doreste sa aibe clienti nemultumiti.

Deci, pot sa spun ca mie imi place mai mult un loc rustic, cand vine vorba de vacanta. In rest, as prefera tehnologia, sa fie viata usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.