Unde te uiti la filme?

Eu urmaresc cel mai des filme la calculator, sunt de parere ca a trecut vremea filmelor de la televizor, nimeni nu mai sta sa astepte un film la o anumita ora si sa fie deranjat de reclame. Acum este foarte usor sa te uit la un film pe calculator, nu ai nici reclame, pui pauza cand vrei tu si poti sa-l urmaresc oricand, nu trebuie sa astepti o anumita ora, iar asa este cel mai bine si usor. Nu m-am mai uitat de mult timp la un film la televizor, pe mine ma deranjeaza foarte multe reclamele puse exact in momente cheie a filmului, mai ales cand apar de prea multe ori. Nu imi place deloc sa fiu deranjat cand ma uit la un film, vreau sa fiu atent pentru a intelege tot ce se intampla.

Am vazut ca au aparut multe siteuri care ofera filme gratis hd 2014, filme online la o calitate mare care pot fi vizionate de oricine. Nu m-am uitat niciodata la un film online, daca iti cade internetul vei ramane fara film si calitatea nu prea m-a incantat niciodata, dar sunt si siteuri unde gasesti filme la o calitate mare, cum ar fi cel de mai sus, unde poti sa te uiti la filme in format HD.

Este bine sa ai un Smart TV pe care sa urmaresti filme, poti intra pe internet si sa te uiti direct de acolo, iar calitatea lor va fi mult mai buna. Daca ai un astfel de televizor nici nu cred ca il vei conecta prea des la cablul TV din camera, cel mai probabil il vei tine tot timpul pe internet, te vei uita la filme de pe cd-uri sau stickuri, cel putin asta as face eu.

Din pacate, ma pot uita la filme doar la calculator, nu am un televizor inteligent si nici nu imi voi cumpara prea curand unul, oricum prefer sa stau la mine in camera cand ma uit la filme.

Din cate ati observat, scriu des pe blog despre filme si seriale, pentru ca urmaresc cateva seriale si ma uit frecvent la filme. Atunci cand cineva imi recomanda un film bun, cand ajung acasa ma si uit la el, iar de cele mai multe ori am primit recomandari bune, asta pentru ca stiu pe cine sa intreb atunci cand am nevoie de un film.

Mie imi plac mult filmele, iti petreceri o ora si ceva relaxandu-te, cea ce este foarte important pentru toti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *