Usi de interior care imi par interesante

Chiar daca nu sunt o persoana care este interesata prea mult de design, uneori ma mai uit si eu la asta si mai aleg cea ce mi se pare interesant. Designul interior tot timpul l-am apreciat, chiar daca nu prefer ceva extravagant, consider ca trebuie adoptat un designul simplu pentru orice casa, un design simplu dar interesant. O casa sau un apartament ar trebui sa arate cat mai bine, sa fie amenajate astfel incat sa atraga atentia musafirilor, dar in acelasi timp sa fie ceva simplu. Daca te pricepi la design si la amenajari poti obtine un aspect foarte placut doar cu elemente simple si ieftine, nu trebuie neaparat sa dai o multime de bani si sa cheltui mai mult decat iti poti permite, poti foarte simplu sa ai parte de un design interesant si cu mai putini bai.

Dupa cum spune si titlul articolului, vreau sa vorbesc putin despre usile de interior. Nu as prefera sa folosesc usi de termopan in interior, cel mai bine usi de lemn, au un aspect mai placut si le consider mai rezistente. Usile de termopan sunt potrivite pentru exterior, dar la interior voi alege tot timpul usile de lemn.

usa interior lemn neagra
Usi interior Usi-bune.ro

De exemplu, usa de mai sus este una simpla, dar iti spun sigur ca poate schimba aspectul casei tale, intr-un mod placut. Este o usa furniruita si consider ca merita cumparata, chiar daca pretul este putin cam mare. Costa in jur de 500 lei, dar pe mine m-a atras designul simplu si culoarea ei, care se potriveste, in general, cu orice apartament sau camera.

Eu as alegere usile cu geam in locul celor fara geam. Le prefer pe cele care au un mic geam pozitionat in asa fel incat sa ii dea un design mai interesant.

f17

O alta usa, cu un design simplu dar la fel de interesant, ar fi cea de mai sus. Geamul in forma de triunghi o face mai interesanta, mai ales faptul ca nu este pozitionat simetric.  Deobicei, simetria nu ofera chiar un design placut, ceva putin mai diferit, dar simplu, poate oferi un aspect placut.

Stiu ca va este greu sa faceti o alegere cand vine vorba de design, iar din acest motiv puteti citi si acest articol unde gasiti mai multe informatii despre usi, informatii care pot fi folositoare in anumite momente.

In concluzie, va sfatuiesc sa alegeti usile de lemn, cu un design simplu, eu le consider cele mai bune alegeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.