Va plac jocurile de noroc?

Jocurile de noroc sunt o mare povara pentru cei care exagereaza cu ele. Daca te-ai apucat de asa ceva si nu stii sa te mai opreste este foarte posibil sa ai probleme grave cu banii si prietenii tai. Cu toate astea, sunt jocuri care iti pot aduce sume marisoare de bani, daca joci cu cap si stii ce trebuie sa faci pentru a lua suma cea mare. Cunosc persoane care au castigat cativa bani din poker texas holdem, chiar daca poate fi considerat un joc de noroc nu este chiar asa, trebuie sa stii sa joci si cand sa renunti, pentru a nu pierde banii. Nu ai nevoie neaparat de o mana buna pentru a castiga, daca stii cum sa ii faci pe ceilalti sa creada ca tu ai cartile castigatore, este foarte posibil ca ei sa renunte si tu sa iei toti banii. Cu toate astea, nu te poti baza doar pe acest lucru, sunt mult strategii la un joc de poker, iar daca esti un bun jucator poti face bani de care sa fii bucuros.

Nu am jucat poker pe bani niciodata, pe calculator m-am jucat doar ceva gratis, consider ca nu are rost sa incep sa joc pe bani, avand in vedere ca nu am o experienta prea mare cu acest joc, asa ca este posibil sa pierd toti banii de la bun inceput.

Probabil ati jucat si voi poker cu prietenii, chiar daca nu ati jucat pe bani. Este placut sa te mai joci cate ceva in anumite momente, atunci cand nu prea ai ce face este frumos te aduni cu niste prieteni si sa va jucati, timpul ca trece alfel si sigur va veti distra.

Decat sa te apuci de jocuri de noroc, cum ar fi aparatele, ruleta sau alte asemenea, mai bine joci un poker, macar stii ca sansele de castig sunt mai mari si daca este sa pierzi vei pierde in fata unor oameni, nu a unor aparate care sunt programate sa iti dea cati bani vor ele, nu dupa ce noroc ai.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *