Vara nu poti lucra

Scriu acest articol dupa ce am citit ce a scris un prieten pe blogul lui, despre dorinta de lucra vara la proiectele tale. Aici ma refer la cei care inca sunt elevi sau studenti si pe timpul verii au vacanta, restul persoanelor fiind deja intr-o alta categorie. Eu tot timpul imi propun sa fac multe lucruri vara, cu 1-2 luni inainte sa inceapa vacanta imi fac in cap un plan pe care vreau sa-l urmezi, proiecte pe care vreau sa le incep si pe care vreau sa le termin.

Din pacate, atunci cand incepe vacanta iti dai seama ca nu vei reusi sa faci mai nimic din cea ce ti-ai propus, nefiind timpul potrivit pentru a sta sa lucrezi la cea ce iti doresti. Eu vara prefer sa ma relaxez, sa nu fac mare lucru si sa pierd timpul, pentru ca in timpul anului nu prea pot face asta, avand un program pe care trebuie sa-l il respect, iar rutina respectiva “te omoara”.

Nu mi-a placut niciodata rutina, motiv pentru care incerc sa scap de ea atunci cand am ocazia si chiar daca imi propun sa fac ceva, de cele mai multe ori aman pentru alta data. Pentru mine, momentan, prioritatea este distractia, cel putin pana la sfarsitul lunii, dupa care trebuie sa plec la facultate si nu stiu cum se vor schimba lucruri.

In concluzie, cel mai bine ar fi sa va lasati vara pentru relaxare, aveti destul timp sa faceti cea ce doriti in restul anului.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *