Verigheta: un gest simbolic imens!

Desi verigheta este un mic accesoriu pe care il punem pe deget, acest inel are o putere foarte mare, deoarece deseori leaga destinele oamenilor.

Inelele de logodna traditionale, in schimb, au de obicei o piatra dominanta, care fie sta singura, fie este inconjurata de pietre suplimentare mai mici. Un inel de logodna este de obicei oferit ca parte a propunerii sau, daca nu, intr-un moment incipient al logodnei.

O verigheta este in mod traditional un inel de metal simplu sau  incrustat cu diamante pe care il primesti atunci cand schimbi juramintele in timpul ceremoniei de nunta si il porti incepand de atunci. De obicei, exista si o diferenta de pret destul de semnificativa intre inele de logodna si verighete. Chiar daca verigheta are diamante incrustate sau alte pietre pretioase, greutatea totala in carate este in general mai mica decat cea a inelului de logodna. 

Pe site-ul verigheteatcom.ro clientii gasesc o multime de inele din aur de cea mai buna calitate, iar unele modele pot fi 100% personalizate! In mod traditional, inelul de logodna si verigheta sunt purtate impreuna pe al patrulea deget al mainii stangi. In ceea ce priveste modul de a le stivui, traditia spune ca vei purta verigheta in interiorul inelului de logodna, astfel incat sa fie mai aproape de inima ta. Iata cateva motive pentru care unele mirese aleg sa poarte doar un inel:

Inelele unice pot fi mai confortabile si mai putin pretentioase decat o combinatie intre verigheta si inel de logodna – si pot arata absolut uimitor pe cont propriu.

Este un inel mai putin de care sa iti faci griji in legatura cu pierderea acestuia.

De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji ca doua inele se potrivesc perfect: uneori poate fi dificil sa gasesti o verigheta care sa se combine perfect cu inelul tau de logodna daca nu este achizitionate ca set. 

Nu exista un raspuns corect sau gresit atunci cand vine vorba de alegerea, proiectarea sau purtarea verighetei si inelului de logodna. Poti purta niciunul, unul, doua, trei sau chiar mai multe inele – asigura-te doar ca inelul  pe care alegi sa il porti pentru a simboliza dragostea si casatoria voastra va avea o semnificatie de durata pentru voi doi multi ani de acum inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.