Vin ploile

Din pacate zilele viitoare nu vor fi foarte placute pentru majoritatea dintre noi. Se apropie ploile, va fi vreme urata, iar frigul de afara sigur nu va disparea. Cei drept, mai avem putin si intram in anotimpul de iarna, asa ca este normal sa fie frig afara. Cu toate astea, in ultima vreme nu am avut temperaturi foarte scazute pe timpul zilei, dar in ultima saptamana nu prea am mai putut sa stam afara daca nu eram imbracati bine, fiindca temperaturile au scazut foarte mult.

Din ce am vazut eu la prognoza meteo, vom avea parte de ceva ploi si temperaturi destul de scazute. Nu prea imi place ploaia, cel putin nu toamna, pentru ca este foarte frig afara si nu este chiar recomandat sa umbli prin ploaie.

Dupa ce ploile se vor opri, vom avea parte de temperaturi de 0 grade, temperaturi de iarna pe care nimeni nu si le doreste acum.

Mie nu imi place frigul deloc, nu rezist foarte mult timp atunci cand afara temperatura este prea scazuta. Niciodata nu mi-a placut sa umblu cu prea multe haine pe mine, prefer sa fiu lejer, dar nu avem ce face pe o asemenea vreme.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *