Vin sarbatorile, cum le petrecem?

Cu siguranta cei mai multi isi petrec sarbatorilede iarna cu familia si asa este normal. Cei mai multi aleg sa stea acasa si sa se intalneasca cu rudele si prietenii pe care nu i-au mai vazut de mult timp. Avand in vedere ca multi au parasit tara pentru a cauta o viata mai bune, este si normal sa ne fie dor de unele persoane. Sunt sigur ca multi avem prieteni sau rude plecate in afara pe care asteptam sa le intalnim cu nerabdare, asa ca de sarbatori este momentul idea.

Nu stiu ce voi face de aceste sarbatori, cel mai probabil le voi petrece cu prietenii si cu familia, nu prea am alte planuri si cred ca asa este cel mai potrivit. Tot timpul am facut asa, am preferat sa ma distrez cu prietenii pe care ii stiu de mult timp, nu sunt adeptul cluburilor sau a distractiilor de acest gen. Consider ca cel mai bine este sa petreci sarbatorile cu persoane pe care le cunosti de mult timp.

Revelionul il asteptam cu totii si asta stiu cu siguranta, de revelion toti petrecem cum putem si ne distram in cele mai ciudate moduri. Chiar daca multi exagereaza cu unele lucruri si doresc sa se distreze prea tare, avand in vedere ca nu  ai tot timpul ocazia asta, cred ca uneori mai merita sa faci o exceptie.

In concluzie, sarbatorile acestea sunt cele mai asteptate de multi dintre noi pentru ca avem vacanta, unii concediu si poti sta acasa si sa faci cea ce iti place.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *