Vines

Sigur ati vazut cu totii pe Facebook tot felul de videoclipuri de cateva secunde, videoclipuri amuzante care te fac sa razi de cea ce le-a putut veni unora in cap in momentele alea. Acele videoclipuri se numesc vineuri si sunt tot mai populare pe internet, ba chiar am vazut ca este si o pagina romaneasca unde se posteaza vineuri, unele chiar reusite.

Uneori ma chiar minute in sir la astfel de videoclipuri, fie ele in engleza sau romana, unele sunt foarte amuzante si chiar te binedispun. Atunci cand ma plictisesc intru pe Facebook si ma uit ce a mai aparut nou, iar daca dau peste un vine, tot apas pe butonul next pana la plictisesc. In acel moment pierd o gramada de timp doar pe Facebook si chiar daca nu as vrea sa ma mai uit la ele, atunci cand vad ceva amuzant nu rezist, pentru ca ne place la toti sa radem.

Chiar urmaresc unii vloggeri care fac chestii amuzante, unii fiind chiar foarte amuzante, reusit sa-si faca multi fani din aceasta cauza. Majoritatea tinerilor care stau pe internet cauta divertisment, acesta este principalul motiv pentru care pierd ore intregi in fata calculatorului.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *