Voyo.ro – perfect pentru tableta si telefon

Astazi, dupa ce mi-a ajuns tableta, am incercat si eu aplicatia Voyo.ro sa vad daca este buna si daca merita. Mi-am facut cont si dupa ce am platit 16 lei am primit acces la tot cea ce avem nevoie. Sunt disponibile multe filme, seriale si emisiuni. La seriale nu am gasit nimic interesant, motiv pentru care nu cred ca ma voi uita prea des la ele, dar filme sunt destule si ai de unde alege. Pacat, pentru ca mie imi plac serialele si m-as fi uitat, dar nu am gasit nimic care sa ma intereseze, decat seriale romanesti care nu prea merita vazute. Poate pe viitor vor aparea si altele mai bune, pe care sa le pot urmari.

Dintre emisiuni, cred ca ma voi uita doar la Romanii au talent, restul nu ma intereseaza. Imi place aplicatia ca se misca bine, atat pe wifi cat si pe 3G, chiar daca “mananca” o gramada de MB. Daca nu ai wireless si nu ai un abonament cu internet nelimitat, nu are rost sa folosesti aplicatia pentru ca nu vei apuca sa vezi tot timpul si ti se va termina internet.

Daca ai o tableta sau un telefon, sigur ti-ar fi de folos aceasta aplicatie, pentru sunt momente cand nu esti acasa si vrei sa vezi un film, iar aplicatia te poate ajuta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *