Vrei sa faci o calatorie cu bicicleta?

Astazi am dat peste un site interesant, http://www.gobicycletouring.com, un site unde poti sa-ti gasesti “destinatia” ta pentru viitoarea vacanta. Acolo sunt trecute cateva planuri de a calatori pe bicicleta, dar din pacate inca nu e nimic in Romania. Idea mi se pare foarte  buna, daca cineva vrea sa plece intr-o mica calatorie cu bicicleta, poate intra pe acel site sa caute un traseu si cativa insotitori, astfel ii va fi mult mai usor sa se aventureze intr-o tara straina, daca are pe cineva care sa ii tina de urat.

Inainte aveam si eu in plan astfel de calatorii, dar e putin cam greu sa plec intr-o astfel de vacanta, pentru ca am nevoie de o bicicleta buna, bani pentru cazare, mancare si alte lucruri folositoare. Foarte important este si antrenamentul, daca nu esti antrenat sa rezisti mai multi kilometri pe bicicleta nu vei face altceva decat sa te obosesti aiurea si sa iti tii partenerii in urma, iar asta nu iti da un sentiment placut.

Nu stiu cati dintre voi ati fi dispusi sa faceti o astfel de calatorie, dar mie mi-ar place sa plec cateva zile sau saptamani intr-o astfel de vacanta, sa calatoresc prin mai multe tari vizitand locuri frumoase si importante din fiecare zona.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Vrei sa faci o calatorie cu bicicleta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *