Vrei sa faci teme WordPress?

Mi-am cumparat de curand o carte cu titlul ” Creati propriile teme formidabile de WordPress ” la pretul de doar 20 si ceva de lei. Mi se pare foarte ieftina si foarte buna. Am citit aproximativ jumatate si cred ca imi voi face o tema pe care sa o ofer gratuit, asa pentru inceput, iar dupa ce invat cum e treaba poate voi reusi sa vand teme WordPress.
Este o afacere buna, sa faci teme WordPress si sa le vinzi, poti castiga multi bani. Daca esti priceput si oferi teme speciale sigur vei avea succes. Idea este sa oferi o tema speciala, care nu se mai gaseste nicaieri, adica idea acea de design, sa fie unica. Daca oferi si cateva functii in plus ai toate sansele sa vinzi tema ta.
In aceasta carte ti se va explica cum sa faci o tema WordPress si ce pasi sa urmezi pentru a o duce la capat. In ultimul capitol ti se explica cum sa vinzi tema, ce site-uri ar trebui sa folosesti si alte lucruri de genu, nu stiu exact pentru ca nu am ajuns acolo.
Dupa ce voi termina de citit cartea, daca totul merge bine, voi face cate teme de WordPress reusesc. Chiar am citit pe un blog, un articol despre cineva care a facut o tema WordPress si acum castiga constant bani din ea, chiar daca numai face nimic la ea. Odata ce ai facut tema si este atractiva vor veni cat mai multi cumparatori. Daca o vinzi pe site-uri populare si din aceasta categorie ai toate sansele sa faci ceva bani, poate chiar mai mult decat planuiesti.

21 thoughts on “Vrei sa faci teme WordPress?

 1. Saluut – asta da. Foarte buna idee, de fapt eu am si facut cateva teme deja, dar inca nu ma simt expert. Nu-i foarte greu, dar nici nu-i usor daca vrei sa face ceva fain. De exemplu, o metoda foarte buna ca sa faci rost de multe linkuri catre site-ul tau, daca faci o tema gratuita, si uplodezi la WordPress, iar in footerul temei pui un link catre site-ul tau. Singura chestie, care nu poate fi ocolit, cu aceste teme, e faza ca trebuie sa aiba toate functionalitatile unui blog, si e verificat foarte strict de wordpress. Pe de alta parte, se pot face teme faine, si fara facilitatile unui blog, dar atunci nu sunt acceptate pe wordpress.

  O alta metoda de a profita de o tema wordpress, e sa vinzi pe themeforest.net. Cineva mi-a recomandat site-ul, dar eu inca n-am incercat.

  1. metoda asta de a aduce link-uri e foarte buna. daca ai o tema faina o vor instala foarte multi si astfel vei putea face rost de multe link-uri

 2. OFF: Comentariul nu este obligatoriu, nu ? (deoarece nu are steluta :)) )
  ON: Poti sa-mi da-i un link exact al acelei carti ? deoarece exista mai multe. Si chiar este buna ? sau doar acceptabila ?

  Frumos blog, frumos formulat articolul. GJ MAN!

 3. Nu cred ca e chiar asa de usor, sa citesti o carte, sa exersezi putin si hop! sa iasa temele formidabile de wordpress. Cred ca e munca multa de cunoastere HTML, CSS, PHP, Javascript….

 4. ma bate gandul sa-mi cumpar si eu cartea, dar as fi vrut sa o rasfoiesc putin inainte…
  nu poti spicui putin din ea? capitole, teme, aplicatii etc., sa ne facem o idee si noi

  1. Spune si mie apoi dupa ce creezi tema cum o salvezi in calculator?
   Am citit carte nu e chiar asa stralucita poate doar pentru cei care nu cunosc notiunile de baza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.