Vrei sa iti promoveze altii siteul?

Am vazut ca acum se poarta siteurile care ofera servicii de promovare pentru altii, servicii de inscriere in directoare web sau de promovare anunturi, iar asta e ceva bun pentru ca este usor sa dai o comanda pentru a-ti inscrie cineva siteul intr-un anumit numar de directoare web sau pentru a iti promova un anunt in mediul online. Cei care au o afacere de promovat sigur nu stau sa faca ei singur treaba, cel mai usor le vine sa dea o comanda pe internet pentru serviciile de care au nevoie.

Directoarele web iti pot aduce cateva linkuri dofollow, dar sunt anumite discutii cu privire la “siguranta” acestor linkuri, unii spunand ca risti sa fii penalizat daca faci asta prea “insistent”. Nu stiu ce sa zic, sunt multe pareri in domeniul asta, directoarele web au fost foarte utilizate in trecut, dar nu exclud idea ca inca ar putea fi utile chiar daca nu mi-am mai inscris siteurile in directoare web de cativa ani buni.

Acum am observat ca se cauta mult likeurile pe Facebook, multa lume este interesata sa investeasca bani pentru a-si mari numarul de likeuri pe care il au pe o pagina de Facebook, pentru ca mai multe likeuri inseamna mai multi potentiali clienti. Stiu asta pentru ca si eu am oferit servicii asemanatoare, acum aproximativ un an. Treaba mergea bine si am facut cativa bani buni din asta, dar ulterior m-am hotarat sa ma apuc de alte treburi.

Serviciile online inca merg bine, servicii de content writing, populare pagini Facebook, inscrieri in directoare web, promovare anunturi, advertoriale si alte asemenea, sunt o sursa foarte buna de bani in mediul online. Sunt multi care incep proiecte noi foarte des si au nevoie de anumite servicii, fiind si ei destul de ocupati prefera sa comanda niste articole, likeuri sau alte asemenea, motiv pentru care totul merge bine, inca.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *