X-Men: Days of Future Past

x men

Hai sa spun cateva cuvinte despre filmul ce tocmai l-am vazut, X-Men: Days of Future Past. Poate ca deja sunteti curiosi daca este un film bun, fiind vorba despre un film cu X-Men. Filmul a aparut recent, pe 23 mai 2014, deci este un film nou, care cu siguranta merita vazut. 

Nu stiu daca mai este in cinema, dar ar fi chiar interesant sa vezi un astfel de film intr-un cinema 3D. Efecte speciale sunt destule, nu te vei satura de ele pentru ca joaca un rol important in acest film.

Este vorba de schimbarea unor lucruri care tocmai s-au petrecut, iar pentru asta Wolverine este trimis in trecut, pentru a schimba lucrurile si a repera greselile care au fost facute. Cu siguranta ati mai auzit de acest scenariu, dar in acest film este totul mai interesant. Dovada a faptului ca filmul este unul bun, este nota de pe IMDB, 8.4 si faptul ca se afla pe locul 111 in top 250 IMDB.

Am inteles ca sunt mai multe parti, asa ca ma voi uita si la celelalte filme cu X-Men, pentru a intelege totul mai bine. Oricum, aceasta parte mi-a placut mult si au fost cateva suprize placute care l-ai facut mai interesant.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *