X1 Soul pe Alb

Am mai scris aici despre telefonul Allview X1 Soul, am facut o mica prezentare a telefonului si pot sa spun ca isi merita banii. M-am mai uitat odata peste micul meu review facut acum ceva vreme si am vazut ca am omis cateva lucruri importante, asa ca voi scrie aici o mica completare.

Nu am vorbit despre procesorul Quad Core, un procesor performant de 1.5 GHz si cei 2 GB memorie Ram. Pot sa spun ca aceste caracteristi ridica telefonul in topul smartphoneurilor. Cu astfel de componente sigur nu va avea probleme in a rula jocuri sau aplicatii mai pretentioase, iar asta este foarte important la un telefon. Memoria flash, in care poti stoca imagini, jocuri, filme sau alte fisiere, este de 32 de GB. Nu aveti nevoie de mai mult, doar nu este un calculator, ce puteti stoca pe el? Cu 32 de GB faci ce vrei, iti pui jocuri cate vrei si sigur nu vei ajunge sa ocupi tot spatiul.

Ce mi-a placut mult la telefon, inca de cand l-am vazut, a fost designul lui. Imi place forma, seamana cu cea a telefoanelor de la Apple. Din pacate nu am avut ocazia sa testez un astfel de telefon, chiar daca mi-as dori sa vad cum functioneaza un telefon din gama de varf a celor de la Allview. Designul lui te atrage de la prima privire, asa cum a facut cu mine.

Telefon este disponibil in 2 culori, pe negru si le alb. Varianta pe alb a fost introdusa de curand, zilele trecut am vazut ca poti sa-l cumperi si pe culoare alba. Oricum, pentru mine e mai ok un telefon pe negru, imi place mai mult. Albul nu e o culoare potrivita pentru telefoane, parerea mea, ceva mai inchis merge mai bine.

Despre celelalte specificatii am vorbit in articolul anterior, asa ca puteti sa va uitati acolo daca vreti sa stiti mai multe despre el.

Allview_x1soul_white

Pun si un mic clip de prezentare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.