Zilele Prieteniei 2014

Uite ca a venit si vara anului acesta asa ca vom avea parte de concerte si diverse evenimente la care putem participa, pentru a ne distra in acest anotimp frumos. Vara este anotimpul meu preferat, pentru ca ma pot distra in multe feluri, pot asta afara pana tarziu si temperatura este un favorabila.

Tot cautam saptamanile trecute informatii pe internet despre Zilele Prieteniei, sa vad in ce orase pot sa mai particip la un concert. Anul trecut am fost in Iasi la Zilele Prieteniei si mi-a placut mult, mai ales trupele Alternosfera si Parazitii. Anul acesta avem parte de concerte in 10 orase, asa ca ocazii vor fi destule, pacat ca nu sunt pe date favorabile pentru mine.

In Iasi, evenimentul va avea loc in acest weekend pe 7 si 8 iunie, zile in care sunt plecat la Bucuresti si nu pot participa. Concertele incep la ora 17:00 si tin pana noapte, ora 23-24.

In Cluj-Napoca evenimentul va avea loc pe 14 si 15 iunie. Pe 19 si 20 iulie vor putea merge la concert cei din Arad. In Alba-Iulia concertele vor avea loc pe 26 si 27 iulie. Cei din Ploiesti vor putea participa la concerte pe 5 si 6 iulie. Pe 2 si 3 august trupele vor ajunge la Brasov. Craiova este alt oras unde se vor tine concerte, pe 21 si 22 iunie. In Galati, pe 9 si 10 august. Cei din Constanta se vor putea bucura de muzica lor pe 15 si 16 august.

In Bucuresti, pe 28 si 29 iunie vor canta trupele preferate ale romanilor. Anul acesta am observat ca nu mai canta Alternosfera, chiar daca veneau o multime de fani la concertele lor. Daca vreti sa participati la un concert foarte frumos intr-o zona buna si spatioasa, eu va recomand sa mergeti in Bucuresti pe 28 si 29 iunie, cazare in Bucuresti gasiti la preturi bune asa ca nu veti cheltui foarte multi bani. Pot sa va spun ca este distractie mare la un astfel de concert, mai ales pentru ca sunt trupe bune care canta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

4 thoughts on “Zilele Prieteniei 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *