Zvonuri despre HTC One M9

HTC One M8 a fost si inca este un telefon de top. Avand o camera extraordinara, specificatiile unui telefon high-end si o baterie buna a reusit sa castiga batalia in anul 2014 cu telefoane precum iPhone 5S sau Samsung Galaxy S5. Cei de la HTC s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani pe ramura de smartphone-uri si au reusit sa isi adjudece o bucata buna din piata. Dar, cum iti pastrezi aceasta bucata de piata si mai mult de atat, cum te extinzi? Lansezi un telefon mai bun. Asta vor sa faca in 2015 cu urmarul lui M8 si anume HTC One M9.

Chiar daca lansarea lui va avea loc probabil undeva in anul 2015, deja au inceput sa apara foarte multe zvonuri despre specificatii, pret si chiar data si locul lansarii. Se zvoneste ca HTC va anunta noul terminal la conferinta Mobile World Conference de la Barcelona care va avea loc intre 2 si 5 martie. Sincer, tind sa cred ca au dreptate, pentru ca si HTC One M8 a fost anunta la aceeasi conferinta in 2014. Mai departe, marile publicatii online vad in HTC One M9 ultimul tip de chipset si anume Snapdragon 805(inca sunt probleme cu 810), 3 GB memorie de RAM, 32 de GB de spatiu de stocare, o camera principala de 16 MP si cea secundara de 5MP, 3500 de mAh.

Ecranul va fi unul de 5,5 inch QuadHD cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli gata sa faca din orice joc sau videoclip urmarit o experienta de neuitat. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este pretul. iPhone 6 si iPhone 6+ au preturi de peste 3.500 lei iar privind la specificatiile probabile ale noului telefon HTC nu ma astepta sa fie mai putin de atat. Din pacate, din anul 2015, cei care vor sa detina un telefon de top vor trebui sa scoata din buzunare cel putin 3.000 de lei. Cred ca HTC One M9 va avea un cuvant de spus in lupta pentru cel mai bun smartphone din 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.